Mire se vini ne RESTAURANT EJA
Të dhënat e biznesit RESTAURANT EJA
Mirësevini në restorantin EJA.
- Aty ku specialiteti ynë është kuzhina e shijshme e krijuar me zgjuarsi dhe pasion, frymëzuar nga shijet fantastike.
- Prezantimi i ushqimit është arti i modifikimit, përpunimit, rregullimit ose dekorimit për të rritur tërheqjen tuaj estetike.
- Eja restaurant është vendi perfekt për drekat dhe darkat tuaja!
- Tek ne do të gjeni pastat e fresketa më të mira, shijen, delikatesën dhe shërbimin e duhur.
- Nuk mungojnë peshku edhe mishin.
- Gjithashtu ne ju ofrojmë shërbim në shtëpinë, zyrën dhe kudo ndodheni vetëm me një telefon
SUPAT
- Supe Krem Pule - 320 Leke
- Supe Dite - 280 Leke
- Supe e Ftohte - 340 Leke (krem kosi, limon, koper, kastravec)
- Supe Peshku - 380 Leke
- Sallate Fshati - 420 Leke (sallate jeshile, domate, kastravec, ullinj, speca, qepe, rigon)
- Sallate Caprese - 480 Leke (ruccola, pomodorini, moxarella, aceto balsamico, arra)
- Sallate Spinaqi - 460 Leke (spinaq, panxhar, portokall, djathe i bardhe bore)
- Sallate Cesar - 520 Leke (pule, iceberg, sallate jeshile, miser, crutonsa, pomodorini, cesar sauce)
- Sallate Pule Avocado - 640 Leke (mix gjethesh, pule, avocado, djathe dhie, susam i pjekur, aceto balsamico)
- Sallate EJA - 660 Leke (mix gjethesh, karkaleca te pjekur, fruta te thata, dardhe, eja sauce)
- Sallate Burrata - 680 Leke (ruccola, burrata Siciliana, pomodorini, pesto borziloku, fruta te thata)
- Healthy Salad - 780 Leke (avocado, fasule, miser, pomodorini, kastravec, tono, susam, soya sauce)
- Rosto Salad - 880 Leke (mix gjethesh, pomodorini, leng portokalli, rosto e tymosur, fruta te thata, aceto balsamico)
- Bruschetta Classica - 380 Leke (buke e thekur, domate, kastravec, borzilok, vaj hudhrash)
- Rosto Vici e Tymosur me Salce Patellxhani - 740 Leke (rosto vici, salce patellxhani, lime, pomodorini)
- Djathe Nape me Sallam Keci - 980 Leke (djathe nape nga Malesia e Madhe, proshute keci e fresket, pesto borziloku, arra, pomodorini, qepe e njome)
- Mix Djathi Italia & Albania - 960 Leke (djathe me boronice, djathe kackavall, djathe sherebeli, gorgonxola, grana, moxarella, recel stine)
- Burrata & Stracciatella - 1040 Leke (ruccola, pomodorini, burrata, stracciatella, pesto genovese, arra)
- Antipaste Italiane - 1260 Leke (mix djathrash, mix proshutrash, recel stine, fruta te thata, ullinj, pomodorini)
- Buffalo Italiana - 1380 Leke (buffalo, crudo, ruccola, pomodorini, bajame, pesto borziloku)
- Djathe i Bardhe Furre Pikant - 380 Leke (djathe i bardhe lope i pjekur ne furre me speca, ullinj, pomodorini, ereza dhe fara pikante)
- Kackavall Furre - 420 Leke (djathe kackavall i pjekur ne furre me speca, ullinj, pomodorini ne temperature te larte)
- Spring Rolls - 480 Leke (I mbushur me perime, shoqeruar me sweet chilly)
- Krokete Djathi - 480 Leke (mix djathrash te perpunuar, shoqeruar me salce chef, limon, pomodorini, barishte)
- Kerpudhe e Tiganisur - 480 Leke (kerpudha te tiganisura me gjalpe, trumez te fresket dhe fara susami)
- Patate e Skuqur Bio - 360 Leke (rigon, ketchup)
- Bruschetta Moxarella-Tono Pomodorini - 660 Leke (buke dhe moxarella e shkrire ne furre me tono dhe pomodorini)
- Krokete Gaforre - 640 Leke (krokete gaforre, salce ajoli)
- Kerpudhe e Mbushur - 680 Leke (kerpudha te mbushura me krem tartufi, proshute pule, mix djathrash dhe ereza)
- Saganaq Karkaleci - 860 Leke (karkaleca te kaluar ne tigan me speca, ullinj, qepe, hudhra, pomodorini, ereza, djathe te bardhe dhe salce domate)
- Karkalec Furre - 880 Leke (karkaleca te shuar me konjak dhe te pjekur ne furre me ajke qumeshti dhe grana padana)
- Karkalec Zgare - 1080 Leke (karkaleca te pjekur ne zgare me ereza dhe shoqeruar me sweet chilly)
- Fasule Pllaqi - 480 Leke (fasule pllaqi te Devollit me suxhuk Kosove, qepe, vaj ulliri ekstra i virgjer, rigon nga Mali i Tomorrit)
- Tave Spinaqi - 580 Leke (spinaq i kaverdisur ne gjalpe te fresket, suxhuk Kosove, ajke qumeshti i pjekur ne furre me ene balte)
- Djathe Nape - 620 Leke (djathe nape nga Malesia e Madhe i sherbyer me pesto borziloku dhe arra permeti)
- Qoftet e Shtepise - 660 Leke (qofte vici te pergatitura nga ne, te kaluara ne salce domate dhe te pjekura ne furre. Sherbehen me djathe te stazhionuar dhie nga siper)
- Tave Dheu - 740 Leke (fiks sipas tradites se vjeter Shqiptare, gjize e embel, mish vici, zemra domatesh, vaj ulliri ekstra i virgjer, hudher dhe majdanoz i fresket)
- Djathra Artizanal Shqiptare dhe Proshute Keci - 1260 leke (mix djathrash Shqiptare dhe proshute keci)
- Karamele (e mbushur me ricotta dhe spinaq)
- Superiore - 820 leke (fileto vici, philadelphia, shafran, trumez, vaj hudhre, grana padana)
- Salmon - 780 Leke (salmon, salce rose, arra, ereza te fresketa, vaj aromatic)
- Aurora - 740 Leke (karkalec, salce rose, vaj hudhre, majdanoz)
- Crazy Chicken - 720 Leke (fileto pule, avocado, miser, pomodorini, vaj hudhre, grana padana)
- Karkalec-Tartuf - 720 Leke (karkaleca, kerpudha, krem tartufi, pana, vaj aromatic)
- Masaniello - 660 Leke (pomodorini, ruccola, moxarella, parmigiano, vaj aromatic)
- As Simple As Possible - 640 Leke (domate e fresket, borzilok, salce rose, fara susami)
- Burro e Salvia - 680 Leke (gjalpe i fresket, sherebel, krem qumeshti, arra Permeti)
- Puzzolosi - 640 Leke (gorgonxola, pecorino, grana padana, arra, vaj aromatic)
- Verde - 680 Leke (pesto genovese, pomodorini, moxarella, bajame, vaj hudhre)
- Di Manzo - 720 Leke (fileto vici, domate e thate, salce rose, nenexhik, vaj hudhre)
- Sapori - 740 Leke (karkalec, spec djeges, lime, borzilok, vaj hudhre, domate e thate)
- Green Lime - 620 Leke (krem pecorino, piper i zi, lime i grire)
- Carbonara - 640 Leke (pecorino, guancale krokante, e verdhe veze, piper i zi)
- California - 680 Leke (fileto pule, pesto borziloku, champignion, pomodorini, vaj hudhre)
- Di Mare Bianco - 780 Leke (karkalec, kallamar, vere e bardhe, majdanoz, vaj hudhre)
- Domate-Borzilok - 480 Leke (domate e fresket, borzilok, salce domate, grana, vaj hudhre)
- Quattro Formaggi - 580 Leke (gorgonxola, moxarella, grana, pecorino)
- Salsiccia e Friarelli - 680 Leke (salcice Italiane friarielli, pomodorini, parmigiano, vaj hudhre)
- Vodka Mare - 760 Leke (salmon, vodka, krem qumeshti, majdanoz, vaj aromatic)
- Bolognese - 620 Leke (ragu vici, salce e kuqe, vaj hudhre, grana, majdanoz)
- Montanare - 640 Leke (salcice Italiane, vaj hudhre, kungulleshka, pomodorini)
- De State - 760 Leke (karkalec, champignion, shafran, trumez e fresket, vaj hudhre)
- Basilicio - 540 Leke (pesto genovese, pomodorini, grana padana, vaj hudhre)
- Veggies - 560 Leke (miser, fasule e kuqe, kerpudhe, kungull, broccoli, pomodorini, trumez, salce rose)
- Del Pastore - 660 Leke (salcice Italiane, kungull, pomodorini, salce rose, parmigiano, majdanoz)
- Manzone - 720 Leke (fileto vici, domate e thate, pluhur carry, vaj hudhre, piper i zi)
- Buffalo la Puglia - 980 Leke (buffalo, pesto genovese, arra, ruccola, pomodorini, vaj hudhre)
- One More Time - 680 Leke (tono, ullinj, fasule, caperi, majdanoz, salce domate)
- Tartufaia - 720 Leke (porcini, krem tartufi, parmigiano, lime i grire)
- Alla Burrata - 880 Leke (burrata pugliese, ruccola, pomodorini, salce rose, grana padana)
- Puglia Mia - 840 Leke (stracciatella, karkalec, pesto borziloku, pomodorini, susam)
- Aglio e Olio Peperoncino - 480 Leke (hudher, majdanoz, vaj ulliri, parmigiano, fara speci, piper i zi)
- Amatricana - 640 Leke (guancale krokante, spec djeges, domate e fresket, grana padana, vaj hudhre, salce domate)
- Solei - 760 Leke (fileto pule, domate e thate, borzilok, pomodorini, stracciatella)
- Mediterranean - 720 Leke (karkalec, kungull, pomodorini, majdanoz, vaj hudhre)
- Mare Monte - 760 Leke (karkalec, krem tartufi, champignion, arra, trumez e fresket)
- De Bouef - 720 Leke (fileto vici, krem tartufi, pana, arra, gjalpe, aceto balsamico)
- Milaneze - 660 Leke (salcice italiane, shafran, pomodorini, pana, vaj hudhrash, majdanoz)
- Buon Appetito - 940 Leke (buffalo, crudo, salce rose, pomodorini, arra, susam)
- Preparato da Ermali - 780 Leke (karkalec, portokall, kanelle, fasule e kuqe, friarelli, arra)
- Come Jul Cezare - 980 Leke (buffalo, pomodorini, ruccola, crudo, vaj hudhre, salce aurora)
- San Andrea - 760 Leke (fileto vici, pesto borziloku, stracciatella, vaj aromatic, pomodorini)
- Nelle Mani di Albani - 820 Leke (karkalec, pule, trumez, salce rose, vaj hudhre)
- Risotto Vegjetariane - 520 Leke (pomodorini, miser, kungull, kerpudhe, fasule, trumez)
- Pana Pule Tartuf - 560 Leke (pana, fileto pule, krem tartufi, grana)
- Risotto Fruta Deti - 720 Leke (karkalec, kallamar, pomodorini, vaj hudhre, majdanoz)
- Risotto Salmon - 740 Leke (salmon, salce rose, pomodorini, bajame, borzilok i fresket)
- Risotto Passion - 720 Leke (karkalec, panxhar, avocado, majdanoz, susam)
- Risotto Fileto Vici - 760 Leke (fileto vici, porcini, krem tartufi, grana padana, arra)
- Fileto Pule - 640 Leke (fileto pule e pjekur ne zgare me patate furre, limon)
- Biftek Vici - 980 Leke (biftek vici i pjekur ne zgare me perime te ziera)
- Berxolle Vici - 1200 Leke (berxolle vici qumeshti 350 gr e pjekur ne zgare me perime)
- Fileto Vici - 1580 Leke (fileto vici e pjekur me delikatese, shoqeruar me kerpudha sote dhe salce demiglace)
- Tagliata Vici - 1660 Leke (fileto vici e prere ne forme tagliate me ruccola, grana, pomodorini dhe krem balsamico)
- Berxolle Gici - 860 Leke (berxolle gici shoqeruar me perime zgare)
- Eskalop Pule - 780 Leke (pana, kerpudhe, tartuf)
- Eskalop Vici - 860 Leke (i shuar me vere dhe limon)
- Rib-eye Steak Argentina - 900 Leke / 100gr
- Gjoks Rose - 1820 Leke (i pjekur ne temperature te ulet, shoqeruar me mjalte dhe salce demiglace)
- Eskalop Vici Kerpudhe Tartuf - 920 Leke
- Eskalop Pule Vere dhe Limon - 740 Leke
- Fileto Salmoni - 1440 Leke
- Fileto Levreku - 1280 Leke
- Fileto Toni - 1640 Leke (me salce soya, susam i pjekur dhe copa avocado)
- Koc Zgare - 1080 Leke
- Souffle Cokollate me Akullore - 440 Leke
- Embelsira e Shtepise - 360 Leke
- Fruta Stine - 360 Leke
- Parfe - 280 Leke
- Panacota - 260 Leke
- Margarita - 440 Leke (fior di latte, salce e pergatitur, vaj ulliri, borzilok)
- Diavola - 620 Leke (fior di latte, salce e pergatitur, sallam pikant, ullinj, rigon)
- Prosciuto e Funghi - 680 Leke (proshute, kerpudhe, pana, gorgonxola, fior di latte)
- Nostri Amici - 860 Leke (fior di latte, salce e pergatitur, fileto pule, sallam milanez, champignion)
- San Daniele - 820 Leke (fior di latte, salce e pergatitur, proshute crudo, ruccola, pomodorini, grana)
- Stracciatella - 940 Leke (fior di latte, crudo, ruccola, pomodorini, stracciatella)
- Burrata - 960 Leke (fior di latte, salce e pergatitur, ruccola, crudo, burrata, pomodorini)
- Mama Lucia - 860 Leke (fior di latte, salce e pergatitur, tono, broccoli, ullinj, acuge, vaj hudhre)
Ndaj mos nguroni të na vizitoni, JU MIRËPRESIM.
Working Hours
- Monday: 10 am to 11 pm
- Tuesday: 10 am to 11 pm
- Wednesday: 10 am to 11 pm
- Thursday: 10 am to 11 pm
- Friday: 10 am to 11 pm
- Saturday: 11 am to 11 pm
- Sunday: 11 am to 17 pm
Adresa: Rruga Gjin Bue Shpata, Tiranë
Kontaktet tona
- Emri i biznesit:
- NIPT:
- Administratori:
- Telefoni-Mob:
- Email:
- RESTAURANT EJA
- M02122007B
- Panairi Online SHPK
- +355 68 513 6043
- [email protected]
- Website:
- Adresa:
- Qyteti:
- Shteti:
- Orari i Punës:
- restauranteja.com
- Rruga Gjin Bue Shpata, Tirana 1001
- Tirane
- Shqiperia
- Nga ora 10:00 deri 23:00